MOŽNOST OSOBNÍHO ODBĚRU A VYZKOUŠENÍ NA ADRESE PEŠLOVA 5, PRAHA 9.

PO PŘEDCHOZÍ DOMLUVĚ

Začněte rok aktivně: Užijte si lednové výlety s 12% slevou na půjčení cyklovozíků pro děti

Jakmile se po vánočních svátcích opět vracíme do každodenního koloběhu, hledáme způsoby, jak zůstat aktivní i během chladnějších měsíců. A co by mohlo být lepším způsobem, než strávit čas na čerstvém vzduchu s celou rodinou? Naše půjčovna cyklovozíků pro děti to dobře chápe a jako bonus pro všechny rodiče nabízí speciální lednovou akci – slevu 12% na každé zapůjčení.

Proč si vybrat cyklovozík?

Cyklovozíky jsou skvělým řešením pro rodiny s malými dětmi, které chtějí společně trávit čas na kole. Nejenže poskytují bezpečný a pohodlný prostor pro vaše nejmenší, ale také umožňují delší výlety, které by děti na svých kolech nezvládly. S cyklovozíkem můžete vyrazit na výlet do přírody, navštívit oblíbené hřiště nebo jen tak objevovat nové stezky ve vašem okolí.

Lednová akce

Naše půjčovna si je vědoma, že po Vánocích mohou být rodinné rozpočty trochu napjatější. Proto přichází s vítanou 12% slevou na půjčení cyklovozíků. Akce je platná po celý měsíc leden a vztahuje se na všechny typy cyklovozíků, ať už si chcete půjčit jednoduchý model na krátký výlet, nebo hledáte něco robustnějšího pro celodenní dobrodružství.

Jak využít slevu?

Využít lednové slevy je snadné. Stačí navštívit webové stránky naší půjčovny, vybrat si cyklovozík podle vašich potřeb a zavolat na číslo 792 545 888 nebo napsat na email bikenine@bikenine.cz.

Bezpečnost především

Naše vozíky jsou jako nové, skoro nepoužité a mají veškeré bezpečnostními prvky, jako jsou odrazky, bezpečnostní vlajka a v některých případech i brzdy. Děti by měly mít vždy nasazené helmy a je dobré mít s sebou i základní lékárničku pro případ drobných úrazů.

Výhody cyklovýletů v lednu

Výlety na kole v lednu mohou být skvělým způsobem, jak se vyrovnat s povánočním stresem a začít nový rok zdravě. Chladnější počasí může být překvapivě osvěžující a méně lidí na stezkách znamená klidnější a pohodovější zážitek. Navíc, po fyzické aktivitě si každý o to více užije teplý nápoj a pocit dobře vykonané práce.

Závěrem

Nenechte si ujít příležitost užít si lednové slevy na půjčení cyklovozíků. Je to skvělá motivace k tomu, abyste se dostali ven, užili si společného času s rodinou a udrželi se v pohybu i během zimních měsíců. Nezapomeňte, že sleva 12% je dostupná jen v lednu, tak neváhejte a rezervujte si svůj cyklovozík co nejdříve. Veselé šlapání!