MOŽNOST OSOBNÍHO ODBĚRU A VYZKOUŠENÍ NA ADRESE PEŠLOVA 5, PRAHA 9.

PO PŘEDCHOZÍ DOMLUVĚ

Lepení na duše

Dárek, který nezruinuje peněženku a může toho spoustu zachránit. Sada standartně obsahuje lepidlo, záplaty, malý šmirgl papír, ve velké sadě najdete i sadu montpák. Know-how neprodáváme, ale pak už jen stačí najít dírku v duši, prohlédnout plášť a do pár minut máte opraveno a můžete pokračovat dále ve Vašem výletu.

 

Náhradní duše

Jedna z dalších náhradních věcí, která se může hodit během vyjížďky a zachránit celý den, pokud u sebe nevozíte lepení. Stačí si vybrat tu správnou podle rozměru pláště a přidat si ji do batohu. K duši se určitě hodí sebou vozit i sadu montpák, které jsou často součástí kapesního nářadí. Pak jen stačí najít a odstranit ostrou věc v plášti, dát novou duši, nasadit plášť, nafouknout a vyrazit vstříc dalšímu dobrodružství.

 

Malá pumpička

Nezbytný doplněk jak k lepení, tak k náhradní duši, případně i k dohuštění plášťů, pokud nechcete hledat nejbližší benzínovou pumpu a doufat, že bude k dispozici hadička včetně koncovky sedící právě na Váš ventilek. Lehkou pumpičku můžete hodit do batohu nebo připevnit na rám.

 

Láhve a košíky

Kterému cyklistovi by se nehodila láhev na pití, můžete vybírat z několika velikostí a spousty designů. Většina láhví je určena pro studené nápoje, ale najdete i modely vhodné pro horké nápoje, případně i láhve s termo izolací.

 

Zvonek

Měl by být součástí každého jízdního kola. Na každém výletě nebo cestě do práce se alespoň jednou setkáte se situací, že pomalejší cyklista před Vámi se kochá krajinou a neví o Vás. Můžete zkusit písklavý zvuk brzd nebo prudkého zabrzdění smykem, případně máte třeba hlasitého cvrčka, ale zaručeně nejlepší pro danou situaci bude včasné použití zvonku.