MOŽNOST OSOBNÍHO ODBĚRU A VYZKOUŠENÍ NA ADRESE PEŠLOVA 5, PRAHA 9.

PO PŘEDCHOZÍ DOMLUVĚ

CYKLO VOZÍKY QERIDOO, ať si výlet na kole užije celá rodina. Jsou k dispozici ve variantách, pro jedno nebo dvě děti. Mají skvělé odpružení, dětem nehrozí žádné nebezpečí ani na nezpevněných cestách. Dále opěrka hlavy, aby se lépe spinkalo, pětibodový bezpečnostní pás, reflexní prvky, kotoučové brzdy, velkorysý úložný prostor, pláštěnku máte stále po ruce přímo na vozíku a spoustu dalších vychytávek. Jsou to pohodové vozíky do nepohody😀

KAPESNÍ CYKLO NÁŘADÍ, ať cestou zvládnete opravit malou i větší poruchu. Buď můžete vybírat z menších kousků, jako Sigma PT22, která v sobě ukrývá v podstatě vše potřebné k opravě kola na cestách nebo z větších jako Topeak Alien se kterým pohodlně opravíte jakékoliv jízdní kolo, téměř jako profi mechanik.

NOSIČ THULE TOUR RACK, ať se nikdo nemůže vymluvit, že na jeho kolo nejde přidělat nosič. Tento nosič je možné upevnit na většinu jízdních kol, včetně celoodpružených, nemusíte mít v rámu žádné díry a stále dotahovat šrouby, nosič připevníte pomocí speciální pásky, která se ještě utáhne příslušným klíčkem (obsažen v balení) a nosič se ani při několikadenním zatížením nepohne.

SVĚTLA KNOG, ať jste vidět ve dne v noci. Australská světla Knog se vyznačují vysokým světelným výkonem, který je do okolí velmi dobře viditelný i za slunečného dne. Navíc můžete vybírat z mnoha obrazových vzorů, mimo jiné také blesk, lebka nebo srdíčko😀.

BIKEPACKINGOVÉ BRAŠNA SPORT ARSENAL, ať jste v suchu. Pokud chcete opravdu vodotěsné brašny za rozumný peníz neváhejte koupit brašny od českého výrobce Sport Arsenal. V brašnách nebude kapka vody ani po celodenním dešti. Navíc na sobě mají reflexní pruhy a háčky pro připevnění osvětlení.

BATOH SHIMANO, můžete s ním vyjet na kole na výlet i do práce. Batoh od Shimana Vám ostudu neudělá. Vyznačuje se moderním designem, voděodolností (při větším dešti můžete použít i pláštěnku), samostatnou kapsou na notebook, reflexními prvky a spoustou organizačních kapsiček na peněženku, klíče, propisky a ostatní příslušenství.

KVALITNÍ ZÁMEK, ať vám na kole neujede zloděj. Skládací zámky MAX1 jsou kompaktní, můžete je připevnit přímo na rám, takže ho doma nezapomeňte. Spolehlivě odolají nenechavcům s kleštičkami v kapse.