MOŽNOST OSOBNÍHO ODBĚRU A VYZKOUŠENÍ NA ADRESE PEŠLOVA 5, PRAHA 9.

PO PŘEDCHOZÍ DOMLUVĚ

Vážení zákazníci a obchodní partneři, před několika dny jsme přišli s informací, která může ovlivnit naše vzájemné obchodní vztahy. Dovolte nám tedy, abychom vám tuto skutečnost blíže představili. 

Musíme Vám oznámit, že 29. září 2023 dojde k uzavření naší prodejny, která se nachází na adrese Na Břehu 23, v Praze 9. Toto rozhodnutí jsme neudělali lehkovážně. Naše prodejna na tomto místě nám poskytla mnoho krásných vzpomínek a byla svědkem mnoha úspěšných obchodních transakcí.

Jistě máte obavy, jak toto rozhodnutí ovlivní vaše možnosti výběru a odběru našich produktů. Rádi bychom vás ujistili, že vaše pohodlí zůstane naší nejvyšší prioritou. Proto jsme pro vás připravili alternativní řešení, které vám umožní pokračovat v nákupech našich produktů bez jakýchkoli komplikací. 

Osobní odběr zboží bude stále možný po předchozí domluvě. Novým místem pro vyzvednutí vašich objednávek bude náš sklad ve Vysočanech, přesněji v ulici Pešlova. Tam budeme pro vás nachystaní s otevřenými dveřmi a se stejnou vysokou úrovní servisu, na který jste byli u nás zvyklí. 

Doufáme, že tato změna pro vás nebude příliš velkou překážkou a že nás budete i nadále podporovat jako svého oblíbeného prodejce. Jsme si vědomi, že změny mohou být někdy obtížné, ale věříme, že společně dokážeme najít cestu, jak je překonat. Děkujeme vám za vaši neustálou podporu a těšíme se na setkání s vámi ve Vysočanech!