MOŽNOST OSOBNÍHO ODBĚRU A VYZKOUŠENÍ NA ADRESE PEŠLOVA 5, PRAHA 9.

PO PŘEDCHOZÍ DOMLUVĚ

🚲💨 Získejte rychlost, styl a úsporu s elektrokolem BH Bikes! 💸🔋

Milí přátelé cyklisté, rádi bychom vás pozvali k návštěvě našeho obchodu, kde nabízíme širokou škálu elektrokol vhodných nejen pro horské výlety, ale i pro pohodlnou městskou dopravu či trekingové dobrodružství. A to vše za skvělé ceny! Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a zastavte se u nás co nejdříve.

Naše elektrokola se pyšní nejen moderním designem a kvalitním provedením, ale také vysokou mírou pohodlí a spolehlivosti. Díky asistenci elektromotoru zvládnete i ty nejnáročnější terény s úsměvem na tváři a bez nadměrného úsilí. Ať už jste milovníci horských stezek nebo raději objevujete malebné městské uličky, určitě si vyberete elektrokolo přesně podle svých potřeb.

Pro ty z vás, kteří touží po dlouhých trekingových túrách napříč krajinou, máme samozřejmě také ideální řešení. Naše trekingová elektrokola jsou navržena tak, aby poskytla maximální komfort a výdrž na dlouhých trasách. Vyberte si z řady modelů s různými kapacitami baterie, výkonem motoru a odolností proti povětrnostním vlivům.

V našem obchodě se mimo široké nabídky elektrokol můžete těšit také na přátelskou atmosféru a odborné poradenství. Naši zkušení pracovníci jsou vám k dispozici pro jakékoliv dotazy či nejasnosti ohledně výběru toho správného elektrokola pro vaše potřeby. Společně najdeme ideální řešení přesně šité na míru vašim požadavkům.

Tak neváhejte ani chvilku a zastavte se u nás co nejdříve! Jsme si jisti, že mezi naší pestrou nabídkou elektrokol naleznete svého vysněného parťáka na cesty za dobrodružstvím i každodenním pohodlným cestováním. Těšíme se na vaši návštěvu a přejeme mnoho radosti z jízdy na novém elektrokole!

Máme pro tebe skvělou zprávu! 😃 Teď máš jedinečnou příležitost ušetřit hned 12 500 Kč na nákupu tvého nového elektrokola od BH Bikes. 👌

Ale to není všechno! BH Bikes nejsou jen tak obyčejná elektrokola. Jsou to výkonná, kvalitní a krásně designovaná kola, která zvládnou i ty nejnáročnější terény. 🌄 Tady je pár důvodů, proč bys měl/a zvážit právě BH Bikes:

✅ Výkon: Tyto stroje dokáží dosahovat rychlosti až 25 km/h, takže už nikdy nepřijdeš pozdě ani do práce nebo na schůzku s přáteli.

✅ Design: Elegantní a moderní design těchto kol ti zaručeně vyrazí dech a stane se hrdým doplňkem tvého životního stylu.

✅ Komfort: Skvěle vybavené komponenty umožňují plynulé řazení a bezproblémovou jízdu po dlouhých vzdálenostech.

✅ Úspora: Elektrokola BH Bikes ti umožní ušetřit na nákladech za benzín, parkování a další dopravní prostředky. A teď navíc s 12 500 Kč slevou!

Nečekej a využij tuto nabídku ještě dnes! 🏃‍♂️💨

Klikni na odkaz níže a objev skvělý svět elektrokol BH Bikes. 👇🔗

https://www.bikenine.cz/elektrokola

Těšíme se na tvůj nákup a přejeme ti mnoho šťastných kilometrů s tvým novým elektrokolem od BH Bikes! 🚴‍♂️🌞

Platí během června 2023 na skladová elektrokola v prodejně Bikenine, Na Břehu 23, Praha 9, 190 00 při platbě v hotovosti nebo okamžitým převodem na účet.