MOŽNOST OSOBNÍHO ODBĚRU A VYZKOUŠENÍ NA ADRESE PEŠLOVA 5, PRAHA 9.

PO PŘEDCHOZÍ DOMLUVĚ

S radostí vám oznamujeme, že jsme rozšířili naše portfolio produktů v naší cyklopůjčovně. Naše služby, které jsme dosud poskytovali jen pro dospělé, jsme nyní rozšířili i na naše nejmenší zákazníky. A to tím, že začneme nabízet dětská odrážedla. Tento krok jsme učinili s cílem pomoci všem našim zákazníkům, bez ohledu na věk, aby objevili radost z jízdy na kole.

Prvním produktem, kterým chceme tento nový trend nastartovat, je odrážedlo FROG Tadpole Mini. Vybrali jsme ho pro jeho vynikající vlastnosti a design. Toto odrážedlo se pyšní atraktivní červenou barvou, která určitě upoutá pozornost vašich maličkých. Ale co je nejdůležitější, je že FROG Tadpole Mini je navržen tak, aby byl ideální volbou pro děti, které teprve začínají svá dobrodružství s jízdou na kole. Je určené pro děti, které slaví své první narozeniny a jsou tak připraveny na svou první jízdu.

Proč jsme se rozhodli pro tento konkrétní model? Toto odrážedlo je totiž nejen skvělým společníkem pro hry vašeho dítěte, ale také efektivním nástrojem pro výuku základních dovedností potřebných pro jízdu na kole. Díky FROG Tadpole Mini se vaše děti naučí držet správně rovnováhu, což je klíčový prvek při jízdě na kole. Díky tomu budou pak schopny velmi snadno a hlavně bezpečně přesedlat na klasické jízdní kolo bez přídavných koleček, a to již kolem druhých narozenin.

Nyní přichází nejlepší část. Chápeme, že některým rodinám může být nákup odrážedla finančně náročný, a proto jsme se rozhodli tuto překážku odstranit. Nabízíme vám možnost si odrážedlo půjčit za velmi příznivou cenu. Na celý měsíc můžete mít k dispozici toto skvělé odrážedlo za pouhých 300 Kč. To je opravdu výhodná nabídka, kterou byste si neměli nechat ujít.

Vždyť co může být lepší než vidět radost ve tváři vašeho dítěte, když poprvé usedne na odrážedlo? Neváhejte tedy a rezervujte si odrážedlo pro vaše dítě ještě dnes. Jsme tu pro vás, abychom vám pomohli udělat první kroky na cestě vašeho dítěte k dovednosti jízdy na kole.