MOŽNOST OSOBNÍHO ODBĚRU A VYZKOUŠENÍ NA ADRESE PEŠLOVA 5, PRAHA 9.

PO PŘEDCHOZÍ DOMLUVĚ

Skvělá novinka pro všechny milovníky cyklistiky: zlevnění půjčovného na cyklovozík Thule Coaster XT v půjčovně BIKENINE.CZ

S radostí oznamujeme, že půjčovna BIKENINE.CZ přichází s atraktivní nabídkou pro všechny, kdo chtějí prožít nezapomenutelné chvíle na kole společně s celou rodinou nebo přáteli. Cena za půjčení populárního cyklovozíku Thule Coaster XT byla výrazně snížena, aby bylo vaše dobrodružství ještě příjemnější a dostupnější.

Nově si můžete tento vysoce kvalitní a praktický vozík půjčit za následující výhodné ceny:

- Cena za jeden den: Pouhých 350 Kč
- Cena za víkend: Skvělá nabídka za 500 Kč
- Cena za celý týden: Neuvěřitelných 1 000 Kč

A pokud plánujete delší výlet nebo potřebujete cyklovozík na více než týden, není problém se na detailech domluvit. Jsme zde pro vás, abychom vyšli vstříc vašim potřebám a zajistili, aby bylo vaše půjčení co nejpohodlnější.

Cyklovozík Thule Coaster XT je ideální volba pro rodinné výlety nebo dobrodružství s přáteli. Nabízí pohodlné a bezpečné cestování pro dvě děti, je vybaven spolehlivými bezpečnostními prvky a snadno se připojuje k jakémukoli kolu. S Thule Coaster XT se vaše výlety stanou nezapomenutelnými.

Pro snadnější plánování vašich cyklistických výletů jsme zavedli jednoduchý systém. Naše stránka obsahuje kalendář, ve kterém jsou volné termíny označeny zeleně a obsazené termíny červeně. Takto můžete snadno a rychle zjistit, kdy je cyklovozík k dispozici, a naplánovat si výlet podle vašich představ. Pak stačí jen napsat SMS nebo zavolat na číslo 792 545 888 a Vámi zvolený termín si rezervovat.

Nezapomeňte, že počet cyklovozíků Thule Coaster XT je omezený, a proto doporučujeme rezervaci provést co nejdříve, abyste si zajistili vozík pro vaše plánované termíny.

Využijte této jedinečné příležitosti půjčit si cyklovozík za bezkonkurenční ceny a užijte si nezapomenutelné chvíle plné radosti a dobrodružství s BIKENINE.CZ. Těšíme se na vaši rezervaci a přejeme mnoho šťastných kilometrů na kole!

Volné termíny naleznete ZDE