MOŽNOST OSOBNÍHO ODBĚRU A VYZKOUŠENÍ NA ADRESE PEŠLOVA 5, PRAHA 9.

PO PŘEDCHOZÍ DOMLUVĚ

E-shop BIKENINE.CZ, oblíbený mezi cyklisty a technologickými nadšenci, nyní přichází s neodolatelnou nabídkou, která jistě zaujme každého, kdo hledá kvalitní elektrokolo pro své městské dobrodružství nebo venkovské výlety. S obrovskou 25% slevou na modely elektrokol BH CORE STREET a BH CORE CITY WAVE je nyní ten pravý čas pro nákup tohoto moderního dopravního prostředku. Nabídka zahrnuje modely v nápadných barvách: červené a modré, které jsou vybaveny nejnovějšími technologiemi a vylepšeními pro maximální komfort a efektivitu při jízdě. 

Klíčovou vlastností těchto elektrokol je integrovaná baterie, která spolu s nenápadným středovým elektromotorem zajišťuje nejen esteticky příjemný vzhled bez nepřehledného vedení kabelů, ale také minimální rušení při jízdě. Barevný a jasně čitelný displej umožňuje snadnou navigaci mezi různými režimy asistence a poskytuje všechny potřebné informace na dosah ruky. Díky jednoduchému ovládání, vidlici SR Suntour pro pohodlné překonávání nerovností, přehazovačce a brzdám Shimano pro spolehlivou kontrolu nad koly, se stávají tyto modely ideální volbou pro každodenní použití. Navíc, kompletní výbava včetně blatníků, stojánku, nosiče, světel a zámku znamená, že jste připraveni vyrazit ihned po zakoupení.

Kromě těchto atraktivních elektrokol nabízí BIKENINE.CZ také 15% slevu na dětské horské elektrokolo BH EXPERT JUNIOR 24" s výbavou Shimano, hydraulickými kotoučovými brzdami a nízkou váhou, což je ideální pro malé cyklisty, kteří chtějí držet krok s dospělými na dlouhých výletech.

Nezmeškejte tuto příležitost vylepšit vaši cyklistickou výbavu nebo udělat radost vašim nejbližším s elektrokoly BH CORE STREET, BH CORE CITY WAVE nebo dětským modelem BH EXPERT JUNIOR 24" od BIKENINE.CZ, a užijte si novou úroveň komfortu, výkonu a zábavy na kolech.

Tato speciální slevová akce je časově omezena a platí do konce března nebo do vyprodání zásob, což znamená, že zájemci by neměli otálet s rozhodnutím.