MOŽNOST OSOBNÍHO ODBĚRU A VYZKOUŠENÍ NA ADRESE PEŠLOVA 5, PRAHA 9.

PO PŘEDCHOZÍ DOMLUVĚ

Milí cyklističtí nadšenci a zákazníci,

Máme pro vás skvělou zprávu, která jistě zpříjemní váš den! Jako vyjádření našeho díku za vaši přetrvávající loajalitu a podporu, jsme si pro vás připravili výjimečnou nabídku, která je přímo stvořená pro každého, kdo sní o novém elektrokole.

Věříme, že elektrokola jsou skvělým způsobem, jak získat více pohybu, zlepšit svou fyzickou kondici a zároveň přispět k ochraně našeho životního prostředí. A protože chceme, aby tyto výhody byly dostupné pro co nejvíce lidí, rozhodli jsme se udělat něco zvláštního.

Právě nyní, a to opravdu jen pro omezenou dobu, nabízíme neuvěřitelnou slevu ve výši 15% na každé elektrokolo, které máme na skladě. Ano, slyšíte správně – každé jedno elektrokolo v našem sortimentu můžete nyní získat za cenu, která je o plných 15% nižší, než obvykle.

Představte si, jaké by to bylo, kdybyste mohli vyrazit na své nové elektrokolo už tento víkend. Projíždět se klidnými lesními cestami, nebo se svižně pohybovat městským ruchem bez nadměrného úsilí, a to vše s vědomím, že jste učinili chytrou investici do svého zdraví a zároveň ušetřili peníze.

Nečekejte ani minutu déle! Tato nabídka je časově omezená a platí pouze do vyprodání našich skladových zásob, nejdéle však do 23.12.2023. Proto neváhejte, procházejte naši nabídku a objednávejte své vysněné elektrokolo ještě dnes. Náš přátelský tým je připraven vám pomoci s výběrem toho pravého modelu, který bude vyhovovat vašim potřebám a životnímu stylu.

Těšíme se na vaši objednávku a přejeme vám mnoho radostných kilometrů na vašem novém elektrokole. Nezapomeňte, že s námi jste vždy o krok vpřed!

Vybírat můžete tady: https://www.bikenine.cz/elektrokola#in_stock_yn=1

S úctou a přátelským pozdravem,
Váš tým milovníků elektrokol