MOŽNOST OSOBNÍHO ODBĚRU A VYZKOUŠENÍ NA ADRESE PEŠLOVA 5, PRAHA 9.

PO PŘEDCHOZÍ DOMLUVĚ

BH iAEROLIGHT
ZRYCHLUJTE A PRODLUŽTE SVOU JÍZDU

S radostí představujeme naši nejnovější inovaci v oblasti jízdních kol - BH IAEROLIGHT. Toto silninčí elektrokolo představuje nejnovější přírůstek do našeho portfolia, přičemž je inspirován naším oblíbeným modelem Aerolight. Pokud jste fanouškem designu a geometrie Aerolight, jistě vás potěší, že BH IAEROLIGHT zachovává všechny oblíbené prvky svého předchůdce.

iaerolight 

Přestože se BH IAEROLIGHT může zdát na první pohled jako obyčejné kolo, opak je pravdou. S váhou pouhých 11,8 kg je toto elektrokolo jedním z nejlehčích na trhu. Ale to není vše - BH IAEROLIGHT je vybaven lehkým elektromotorem o výkonu neuvěřitelných 65Nm, který Vám společně s baterií 590 Wh umožní dosáhnout dojezdu až 185 km. To je dostatečně daleko na to, aby vám umožnilo prozkoumat nové cesty a trasy bez obav o vybití baterie.

 

Design BH IAEROLIGHT je další oblastí, ve které toto kolo vyniká. Kammovské tvary rámu jsou nejen vizuálně atraktivní, ale také maximálně aerodynamicky účinné. Díky tomu je BH IAEROLIGHT skutečně 100% aerodynamickým jízdním kolem, které vám umožní dosáhnout maximální rychlosti s minimálním odporu vzduchu.

iaerolight1 

Tloušťka rámu BH IAEROLIGHT je v kritických oblastech pečlivě optimalizována. Díky využití technologie modelování Hollow Core Internal Molding-HCIM je možné dosáhnout maximální tuhosti karbonu v těchto oblastech, aniž by to znamenalo zvýšení hmotnosti. Výsledkem je rám o hmotnosti pouhých 1400 gramů, což přispívá k celkové lehkosti tohoto kola.

 

Elektromotor, který je součástí BH IAEROLIGHT, navíc váží pouhých 2,1 kg. Přestože je tento motor velmi lehký, nabízí progresivní a velmi tichou asistenci, která vám poskytne naprosto bezkonkurenční zážitek z jízdy. Tento zážitek je ještě umocněn díky implementaci nejnovějších elektronických a mechanických pokroků.

motor BH 

BH IAEROLIGHT je vybaven výkonem 250 W, který generuje maximální točivý moment až 65 Nm. To znamená, že se můžete spolehnout na to, že vám toto kolo poskytne dostatečný výkon pro jakoukoli cestu nebo terén.

 

V diagonální trubici BH IAEROLIGHT je umístěna baterie s kapacitou 410Wh, která umožňuje dojezd až 130 km. Pokud se vám to zdá málo, můžete přidat další baterii XPro, Plug & Ride a prodloužit dojezd až na 185 km. Toto vám umožní prozkoumat i ty nejodlehlejší cesty bez obav o vybití baterie.

 

Nabíjecí port BH IAEROLIGHT je integrován a chráněn ve spodní části sedlové trubky. To znamená, že se nemusíte obávat poškození portu během jízdy nebo při skladování kola.

 

Úroveň asistence na BH IAEROLIGHT můžete snadno nastavit pomocí LED systému. To vám umožní přizpůsobit výkon kola vašim potřebám a preferencím, což z BH IAEROLIGHT dělá ideální kolo pro každého cyklistu.

display

Videa a fotky použity ze stránek www.bhbikes.com