MOŽNOST OSOBNÍHO ODBĚRU A VYZKOUŠENÍ NA ADRESE PEŠLOVA 5, PRAHA 9.

PO PŘEDCHOZÍ DOMLUVĚ

V naší půjčovně cyklovozíků jsme nadšeni, že Vám můžeme představit nové modely od renomované značky THULE. Jde o skvělé přírůstky do naší již existující nabídky, která je nyní ještě atraktivnější a širší. Jsme si jisti, že si mezi nimi vyberete ten pravý cyklovozík pro Vaše potřeby a zážitky.

Konkrétně se jedná o dva modely - Chariot Cross 1 a Chariot Cross 2. Tyto cyklovozíky představují vrchol v oblasti multifunkčních vozíků pro aktivní rodiny s dětmi. Nabízejí maximální komfort a bezpečnost pro Vaše ratolesti, ať už se rozhodnete vyrazit na delší výlet nebo jen na krátkou projížďku po okolní přírodě.

Model Chariot Cross 1 je navržen pro jedno dítě s maximálním komfortem a stabilitou. Je ideálním řešením pro ty, kteří hledají kompaktnost, snadnou manipulaci a praktičnost. Tento vozík lze snadno složit do malých rozměrů pro snadné uložení nebo transport ve vašem automobilu.

Na druhou stranu, model Chariot Cross 2 je určen pro dvě děti a nabízí dostatek prostoru, aby si obě mohly užít jízdu v pohodlí. Tento vozík je ideálním řešením pro rodiče s dvojčaty nebo dvěma malými dětmi, kteří chtějí sdílet radost z jízdy na kole společně.

Oba modely disponují odpružením, které lze nastavit podle terénu a hmotnosti dítěte či dětí. Dále jsou vybaveny stínícím pláštěm proti slunci, dešti a větru, takže vaše dítka budou chráněna za každých povětrnostních podmínek.

V neposlední řadě bychom rádi zdůraznili, že oba modely THULE Chariot Cross 1 a Chariot Cross 2 splňují nejpřísnější bezpečnostní normy a testy. Takže si můžete být jisti, že svým nejmenším poskytnete maximální ochranu při svých cyklistických dobrodružstvích.

Neváhejte nás navštívit v naší půjčovně cyklovozíků a sami se přesvědčit o kvalitách těchto nových modelů. Naši přátelští a odborní zaměstnanci Vám rádi poradí a pomohou s výběrem toho nejlepšího vozíku pro Vaši rodinu. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Naše ceny za půjčení vozíků jsou stále velmi přijatelné. Za jeden den půjčení cyklovozíku Thule Coaster XT zaplatíte 450 Kč, víkendový balíček (pátek až pondělí) pak vyjde na 800 Kč. Pokud byste si chtěli cyklovozík vyzvednout již v pátek kolem 10 hodiny a vrátit ho v pondělí do 18 hodiny, je to samozřejmě možné po předchozí domluvě. Týdenní pronájem je k dispozici na 1 800 Kč. Cenu ostatních vozíků najdete zde.

Rezervujte si váš ideální cyklovozík ještě dnes a užijte si nezapomenutelné chvíle se svými ratolestmi! Při půjčení máte navíc jedinečnou možnost vyzkoušet si různé typy vozíků před jejich koupí, abyste zjistili, který vám bude nejlépe vyhovovat. 

Díky naší nabídce můžete například zjistit, zda vaše dítě potřebuje částečně polohovatelnou sedačku bez opěrky hlavy nebo nepolohovatelnou s pořádnou opěrkou kolem hlavy. Zároveň se dozvíte, zda potřebujete větší zavazadlový prostor či zda se vám vyplatí investovat do vozíku s kotoučovými brzdami, nebo zda vám bude stačit pouze parkovací brzda.

Neváhejte a rezervujte si svůj cyklovozík ještě dnes! Těšíme se na vaši návštěvu a přejeme vám spoustu radosti a pohodlí při společných výletech s vašimi ratolestmi. S naší půjčovnou budete mít jistotu, že si vyberete ten správný cyklovozík pro váš rodinný život.