MOŽNOST OSOBNÍHO ODBĚRU A VYZKOUŠENÍ NA ADRESE PEŠLOVA 5, PRAHA 9.

PO PŘEDCHOZÍ DOMLUVĚ

Chcete si vyzkoušet něco úplně nového, neotřelého a přitom tak praktického? Myslíme tím dětský cyklovozík Thule, který představuje revoluční řešení pro všechny aktivní rodiče, kteří chtějí své potomky zapojit do svých cyklistických výletů. Thule cyklovozíky jsou známé svou kvalitou, bezpečností a komfortem, který poskytují pro vaše děti. Thule cyklovozíky jsou navrženy tak, aby byly co nejbezpečnější a nejpohodlnější pro vaše děti, a zároveň jednoduché na ovládání pro rodiče.

Ale co když máte dítě, které je ještě tak malé, že neumí sedět? Může to být velká výzva. Mnoho rodičů se obává, že jejich dítě je příliš malé na to, aby mohlo bezpečně cestovat v cyklovozíku. Ale nemějte strach. Máme pro vás skvělou zprávu.

Nyní si u nás můžete půjčit cyklovozík i s miminkovníkem. Ano, slyšíte dobře. Máme k dispozici příslušenství, které umožňují bezpečně přepravit i velmi malé děti. Díky miminkovníku může vaše ratolest cestovat s vámi na kole již od jednoho měsíce věku.

To je úžasné, že? Můžete se tak vydat na cesty i s těmi nejmenšími členy vaší rodiny. Takže už nemusíte čekat, až vaše dítě vyroste, nebo hledat náhradního pečovatele. Vaše malé miminko může být součástí vašich dobrodružství již od útlého věku.

Tak neváhejte a využijte této jedinečné nabídky. Přijďte si k nám půjčit dětský cyklovozík Thule už od 750 Kč/den a miminkovník již od 150 Kč/den a zažijte radost z cyklistiky s celou rodinou. Těšíme se na vás!