MOŽNOST OSOBNÍHO ODBĚRU A VYZKOUŠENÍ NA ADRESE PEŠLOVA 5, PRAHA 9.

PO PŘEDCHOZÍ DOMLUVĚ

V březnu tohoto roku přichází na stránkách BIKENINE.CZ příležitost pro všechny rodiče, kteří chtějí prožít nezapomenutelné chvíle na čerstvém vzduchu se svými dětmi. Tato populární půjčovna cyklistického vybavení přichází s lákavou nabídkou - slevovou akcí na půjčování dětských cyklovozíků. Během celého měsíce března nabízí BIKENINE.CZ slevu 15% z celkového půjčovného na všechny dětské cyklovozíky. 

Cyklovozíky jsou ideální volbou pro rodiny s malými dětmi, které chtějí společně vyrazit na výlety do přírody nebo jen tak po městě. Umožňují bezpečný a pohodlný transport dětí, a to i na delší vzdálenosti. Díky této akci se stává půjčení kvalitního cyklovozíku ještě přístupnějším a umožňuje více rodinám vychutnat si radost z jízdy na kole společně se svými nejmenšími.

Využití slevy je snadné. Stačí navštívit webové stránky BIKENINE.CZ, vybrat si z nabídky dětských cyklovozíků ten, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám a při rezervaci říct nebo napsat speciální promo kód BŘEZEN2024, který vám zpřístupní 15% slevu. 

Tato slevová akce je skvělou příležitostí pro všechny, kteří plánují jarní výlety a hledají způsob, jak to udělat zábavně a pohodlně pro celou rodinu. Díky nabídce cyklovozíků, které BIKENINE.CZ poskytuje, si můžete být jisti, že najdete přesně to, co hledáte.

Nezapomeňte, že tato slevová akce je časově omezená a platí pouze během března. Pokud tedy uvažujete o půjčení dětského cyklovozíku, neváhejte a využijte této jedinečné nabídky. Připravte se na jarní dobrodružství na kolech s celou rodinou a ušetřete díky slevě od BIKENINE.CZ.

Vybírat můžete zde: BIKENINE.CZ