Osobní převzetí možné po předchozí domluvě na adrese Pešlova 5, Praha 9 - Vysočany

E-shop www.bikenine.cz rozšiřuje svou nabídku a nově přináší možnost půjčení elektrokol renomované španělské značky BH. Tento krok je skvělou zprávou pro všechny milovníky cyklistiky, kteří chtějí vyzkoušet moderní elektrokola na svých výletech bez nutnosti okamžité koupě.


Cena za jednodenní půjčení elektrokola je stanovena na velmi přijatelných 900 Kč. Pro ty, kteří plánují delší cyklovýlety nebo si chtějí elektrokolo vyzkoušet na delší dobu, e-shop nabízí zvýhodněnou cenu – při dlouhodobější zápůjčce můžete elektrokolo získat již od 400 Kč za den. Tato nabídka je ideální pro rodiny, páry nebo jednotlivce, kteří chtějí objevovat krásy přírody a zároveň si užít pohodlí a výhody, které elektrokola přinášejí.


Elektrokola BH jsou známa svou vysokou kvalitou, spolehlivostí a moderním designem. Jsou vybavena špičkovými technologiemi, které zajišťují plynulou a pohodlnou jízdu i na delších trasách. Díky elektromotoru si můžete užívat jízdu bez nadměrné námahy, což oceníte zejména při stoupání do kopců nebo při delších výletech.


Půjčení elektrokola na www.bikenine.cz je jednoduché a rychlé. Stačí navštívit jejich webové stránky, vybrat si vhodný model elektrokola a zadat termín půjčení. Po potvrzení rezervace stačí už jen vyzvednout kolo a můžete vyrazit na cestu.


Tato nová služba je skvělým způsobem, jak si vyzkoušet jízdu na elektrokole bez nutnosti investovat do jeho nákupu. Pokud vás elektrokola zaujmou, můžete se rozhodnout pro jejich koupi s jistotou, že jste si je důkladně otestovali v reálných podmínkách.


Neváhejte a využijte této skvělé nabídky e-shopu www.bikenine.cz. Vydejte se na cyklovýlet svých snů s elektrokolem BH a objevujte přírodu s větším komfortem a radostí.

Nabídka půjčovny zde