MOŽNOST OSOBNÍHO ODBĚRU A VYZKOUŠENÍ NA ADRESE PEŠLOVA 5, PRAHA 9.

PO PŘEDCHOZÍ DOMLUVĚ

V naší půjčovně chápeme, jak důležitá je rodinná zábava a outdoorové aktivity pro rozvoj a zdraví vašich dětí. Právě proto jsme pro vás připravili speciální říjnovou akci, která se zaměřuje právě na naše nejmenší zákazníky a jejich rodiče, kteří si u nás mohou půjčit dětský cyklovozík.

Nyní v říjnu, kdy se příroda obléká do krásných podzimních barev a vzduch je svěží až do hloubky plic, chceme vás povzbudit, abyste vyrazili ven a užili si toto krásné období v plné míře. A co je lepšího na podzimní procházku nebo výlet, než si ho užít na kole, zatímco vaše dítě je pohodlně a bezpečně usazeno v cyklovozíku?

Právě proto vám nyní nabízíme speciální slevu 10% s kódem ŘÍJEN na půjčovné všech našich dětských cyklovozíků. Ať už plánujete krátký výlet do parku nebo celodenní cyklistickou túru, máme pro vás k dispozici širokou nabídku kvalitních a bezpečných dětských cyklovozíků, které zaručují maximální komfort a bezpečnost pro vaše dítě.

Tuto slevu můžete uplatnit po celý říjen, tak neváhejte a využijte této skvělé příležitosti. Jsme přesvědčeni, že jeden den strávený na kole se svými dětmi v krásné podzimní přírode stojí za to.

Těšíme se na vaši návštěvu a přejeme vám krásně strávený podzim plný nezapomenutelných zážitků.

10% bude odečteno z celkového půjčovného z ceníkové ceny uvedené na https://www.bikenine.cz/pujcovna-cyklovoziku-praha, akce platí během měsíce října 2023.